lördag 7 september 2013

Juni 2013


Nu när hösten är här är det på tiden att jag visar vad min sommar innehöll i år. Först ut är juni som var en fantastiskt fin månad med många vänner och familjen samt otroligt fint väder.


I början av juni tog jag och min man examen. Det firade vi i dagarna tre och många vänner och släktingar kom och firade oss. Några kom ända från Tyskland och en dag tog vi med dem på en tur runt vackra Drottningholm, bara några dagar innan prinsessbröllopet.


Examensdagen firades med familj och släkt med fin middag. Dessa vackra blommor fick jag av min underbara mamma, pappa och syster. Fick även blommor av min fina man som även höll ett tal till mig som rörde mig till tårar av glädje och tacksamhet!


Dagen efter åkte vi ut till Fjäderholmarna och gick runt på ön i det vackra vädret och bara njöt av solen och av att gå och prata med varandra. Vi såg bland annat denna fina segelbåt och åt fantastik lax på en restaurang med utsikt över havet. På söndagen hade vi sedan fest med våra vänner. Åt god mat och nästan sju-sorters-kakor och pratade med de som kommit för att fira med oss.Efter allt firande åkte vi ner till Småland för att spendera en tid där innan det bar av till USA. Vi umgicks med nära och kära och var mycket ute i naturen och det härliga vädret. Så välsignat att få komma hem till våra föräldrar och kunna ligga och sola på gräsmattan eller ta en promenad i skogen.

Innan vår resa till USA var vi även på prästvigning i Växjö. Nu är inte juni riktigt slut än men tänkte att jag tar hela USA resan i ett inlägg.

Hoppas ni får en fin lördagskväll!
         
          fru Stiernspetz

2 kommentarer:

  1. En fin sammanfattning på en underbar start på sommaren som varit. Så gott att minnas tillsammans...
    /din man

    SvaraRadera